Waterlinie rally's

2013 april 5e Waterlinierally uitslag.

Voor foto's van deze rally

http://www.mijnalbum.nl/Uitnodiging=8Z3W4WWH&etg=GT1H1V31


2008 - 13 april  1e Waterlinierally

 

Het verslag van deze rally staat tussen de foto's.

Het begon bij restaurant Fort H te Muiden waar we de beschikking hadden over een eigen, maar kleine parkeerplaats.

 

     

  

 

In het resaturant begon het echte puzzelwerk. Wat hadden de uitzetters nu weer voor iets vreselijks bedacht.

WAT, een sudoku puzzel oplossen om een punt te kunnen vinden ??

  

 

  

Het is gelukkig iedereen gelukt om, hoe dan ook, de lunchplaats te vinden. Waar men werd opgewacht door de permanence die iedereen even wat rust gunde voor het 2e deel van de rit.

 

Eindelijk zijn ook de laatsten binnengekomen op het eindpunt bij Restaurant de Kuuk te Bilthoven. Gelukkig was hier wel een ruime parkeerplaats voor onze auto's.

Na de vlootschouw op de parkeerplaast ging iedereen gezellig naar binnen om na te praten en te genieten van een lekkere borrel met wat hapjes.

 

Hugo vraagt zich af of nu eindelijk iets gewonnen zou hebben. Hij had namelijk uit voorzorg niet 1 maar 2 navigators meegenomen.

De aankondiging van de prijswinnaars

    

SPANNING

 

En ja hoor, Het was Hugo gelukt om met 2 navigatoren de 3e prijs te winnen. Sportief als hij was gaf hij de beker aan de dames.

 

Robert-Jan denkt hard na hoe hij het resultaat van dat jaar zou kunnen herhalen.

 

2009 - 29 maart  2e Waterlinierally

Waarde Bentleyrijder,

 Voor u ligt de uitnodiging voor de 2e Waterlinie Rally, op zondag 29 maart. Ook dit jaar heeft de Bentley Drivers Club ervoor gekozen een mooie rally uit te zetten in het midden van het land, langs de Nieuwe Hollandsche Waterlinie. Via prachtige forten met mooie vergezichten. Maar daar ziet U nauwelijks iets van, want U zoekt naar de juiste route, die Uw uitzetter heeft bedacht. Deze rally zal gaan over weggetjes waarvan u niet wist dat we die ook in Nederland nog hadden. U zorgt er natuurlijk voor dat U en Uw navigatrice(m/v) in uitstekende conditie zijn voor deze uitdagende puzzelrit. Uw Bentley is dat natuurlijk al jaren! Om de verwende rijder in de watten te leggen, heeft de Bilthovense Chapter van de BDC zorggedragen voor een mooie rit met veel bezienswaardigheden, veel ellende onderweg en bij tijd en wijle een goede verzorging van de inwendige mens. Zoals de lunch die in het volle zicht verstopt ligt. Helaas zal de robuuste omvang van onze bolides de locatie voor de achterblijvers wel zichtbaar maken, dus het lijden is beperkt.

 

Het programma voor 29 maart is als volgt:

U ontbijt thuis. U rijdt met Uw Bentley en navigatrice naar de ontvangst in stijl in brasserie Marie op de Heerlijkheid Marinwaerdt te Beesd, (Oude Waag 21), (www.marienwaerdt.nl) en komt daar aan tussen 09.30 uur en 10.00 uur.

Rond 10.30 uur: vertrek in contigenten van n voertuig.

Route met ongemak.

Lunch ter recuperatie.

Meer gedoe met rijden en de weg vinden.

16.30 21.30        Eindelijk: borrel en diner ergens centraal in Nederland (vlakbij de vestigingsplaats van ons Chapter)

21.30 Terugreis naar bestemming van eigen keuze

 

De kosten bedragen 90,- per persoon (dus 180,- per auto met twee inzittenden). Inbegrepen: ontvangst met koffie en cake, routebeschrijving, lunch met drankje, welkomstdrankje en 3-gangen menu. Overige bestellingen (zoals de wijn tijdens het diner) zijn voor Uw eigen rekening.

 

U kunt zich inschrijven door bijgaand formulier per post in te sturen of de gevraagde gegevens te mailen. Het verschuldigde inschrijfgeld gaarne storten op rekeningnummer 26.02.36.985 t.n.v R.P.M. Geelen te Bilthoven o.v.v. BDC-rit en uw naam. Wij willen uw betaling graag voor 10 maart op de rekening ontvangen. Het aantal plaatsen is zoals altijd beperkt, dus wees er snel bij.

 

 

Namens de organisatie

 

 

 

Rob Geelen                    

Christiaan van Nispen

 

 

Foto's met dank aan Jim Appelmelk

 

 

 

 

 

]

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 
 
 
 
Bentley Drivers Club - Dutch Region