Najaarsrally's

2013 Najaarsrally

Verslag van de Najaarsrally 2013.

Deze rally was georganiseerd door Robert en Heleen de Vries- Veringa nadt zij allang plannen hiervoor hadden. De rally werd nagereden door Willem en Loekie Nannings.
Een zeer uitgebreid Roadboek met allerhande kaarten en beschrijvingen geheel verzorgd en aangeboden door uitzetters maakte deze dag compleet.

Gezocht werd naar een passend concept waarbij het rijden en het aangename passend werden gecombineerd.
De vorm van een puntenrit voor kaartlezers werd gecombineerd met een optionele beschrijving die het voor de minder ervaren rally rijders aangenaam moest maken; hetgeen uitstekend gelukt is.
Ook de keuze van de roiute was een opgave maar op wonderbaarlijke wijze zijn we langs vaarten en dorpjes geleid zonder de wat grotere wegen aan te doen. Een voorwaar mooi resultaat.

De ontvangst in Kievietsdal en de uitstekende culinaire lunch de thee in de Parel en het prima borrel en  diner in landgoed Groenendaal met een uitstekende bediening lieten niets te wensen over. Bij de prijsuitreiking bleek dat iedereen fanatiek was bezig geweest en dat de leeftijdsformule uiteindelijk voor de priizen zorgde.

De uitzetters zijn tijdens het diner in woord en bescheiden gelaaf hiervoor bedankt.
Nogmaals Hulde.
P.P.

2009 - 4 oktober Najaarsrally

 

Schrijf het vast op in uw agenda. Nadere info volgt !

Hierbij de uitnodiging die u ook al per email heeft ontvangen. Indien u deze NIET heeft ontvangen dan is uw juiste emailadres niet bij ons bekend.

Stuur derhalve zo snel mogelijk uw (juiste) emailadres naar Bentley@vannispen.demon.nl om er voor te zorgen dat u op de hoogte blijft van alle activiteiten van de Bentley Drivers Club Dutch Region.

Het is niet meer mogelijk u in te schrijven voor dit evenement. Aangezien de rit reeds is verreden. De eerste foto's staan reeds op de site. Een verslag zal snel volgen.

 
 

 

 
 
 
 
Bentley Drivers Club - Dutch Region